אודות Casa Tua
ברוכים הבאים ל-קאזה טואה, המקום שבו איטליה פוגשת את ישראל בטעמים, בניחוחות ובאהבה למטבח האיטלקי המסורתי.
הסיפור שלנו
אנדראה ורייצ’ל מאג’י, זוג מסעדנים ותיקים, הביאו עמם לישראל את התשוקה והניסיון העשיר שלהם מהמסעדות המצליחות באיטליה, בלונדון ובארה”ב. לאחר שנים של מגורים ברחבי העולם, הם בחרו להשתקע בישראל, מתוך רצון להעניק לילדיהם חינוך ישראלי ולהביא לקהל המקומי את החוויה הקולינרית האיטלקית האותנטית.
החזון שלנו
אנו שואפים להביא את איטליה האמיתית לישראל, עם דגש על יצירתיות, טריות ואיכות ללא פשרות. הקינוחים והמאפים שלנו נעשים בעבודת יד, עם חומרי גלם איטלקיים איכותיים ודיוק בכל פרט, כדי ליצור חוויית טעמים יוצאת דופן. בהובלת השף דוידה דורביני מנאפולי והשף מתאו קבאצוני מפאנו, אנו מביאים את מיטב המסורת האיטלקית, יחד עם חדשנות ומיומנות מקצועית.
הצוות שלנו
שף דוידה דורביני: יליד נאפולי, מביא עמו את הטעמים והמסורות של דרום איטליה, עם התמחות בקונדיטוריה איטלקית מסורתית. דוידה ידוע ביצירתיותו וביכולת לשלב טכניקות קלאסיות עם נגיעות עכשוויות, מה שהופך כל קינוח ליצירת אמנות קולינרית.
שף מתאו קבאצוני: יליד פאנו ובעל ניסיון עשיר בקונדיטוריה. מתאו הוא גם הבעלים של פסטיצ’ריה הקרויה על שמו בעיר פאנו, ומביא איתו את הדיוק והאומנות של הקונדיטוריה האיטלקית הצפונית, עם התמחות ביצירת קינוחים מעודנים וייחודיים.
מה אנחנו מציעים
בקאזה טואה אנו מרחיבים את תחומי הפעילות שלנו ונכנסים לעולמות נוספים של טעמים, תוך שמירה על מקצועיות ואהבה למטבח האיטלקי בשלמותו. אצלנו תמצאו מגוון קינוחים איטלקיים אותנטיים, לצד כריכים טריים בעבודת יד, מאפים מלוחים ומגשי אירוח שמוכנים כולם מחומרי הגלם האיכותיים ביותר – הכל נעשה במקום מאפס, כדי להבטיח חוויית טעמים בלתי נשכחת.
אנו מזמינים אתכם לחוות את איטליה כאן בישראל, ב-קאזה טואה– הבית שלכם לטעמים האיטלקיים.
Benvenuti a Casa Tua, dove ogni morso è un viaggio in Italia.